HidranĊ£i interiori

stingatoare portabile cu pulbere Cutia de hidrant complet echipata se utilizeaza pentru montarea si protejarea hidrantului interior si a furtunului cu teava de refulare, din cladirile de locuit, publice sau industriale.
Cutia de hidrant se monteaza pe suprafata peretelui sau ingropata si este dotata cu:

  1. robinet hidrant cu racord fix tip "C" (2");
  2. rola furtun refulare tip "C" cu racorduri legate (20 ml);
  3. teava refulare tip "C" cu robinet (canea);
  4. cheie racord ABC.RECIPIENTUL.

 

HidranĊ£i exteriori

cot cutie hidrant

Se utilizeaza pentru alimentarea cu apa la stingerea incendiilor sau pentru alte necesitati. Hidrantii subterani si de suprafata se executa in urmatoarele variante dimensionale: DN65, DN 80, DN 100 - cei subterani si DN 80, DN 100 cei supraterani, fiecare tip avand 3 variante de adancimi de ingropare: 1 m, 1,25 m si 1,50 m.
Sunt executati din fonta si sunt complet echipati cu cot si cutie de protectie (cei subterani) si cot (cei supraterani).

Hidranti subterani - Se monteaza subteran pe conducta magistrala, facilitand conectarea cu hidrantul portabil aflat in dotarea brigazilor de pompieri.

Hidranti portativi - Se folosesc la racordarea hidrantului subteran pentru alimentarea cu apa a utilajelor de stins incendii.cot cutie hidrant

Hidranti de suprafata - Asigura alimentarea cu apa a utilajelor speciale pentru stingerea incendiilor sau pentru alte necesitati.cot cutie hidrant

Design by DELINA 0766334472